Uusimmat

Arvostelussa elokuvauutuudet: Paulin katsominen kannattaa, Kung Fu Panda 2:n ei niinkään

09.06.2011 10:59 Muropaketin toimitus

KFP2

Huomenna elokuvateattereihin saapuu kaksi huumorin varaan laskevaa ensi-iltaa: Simon Peggin, Nick Frostin ja Seth Rogenin tähdittämän ufo-komedia Paul ja menestysanimaation jatko-osa Kung Fu Panda. Tällä kertaa ufoilu kannattaa, mutta kung fu ei juurikaan.

”Nörttikulttuuri ja amerikkalainen ufo-ilmiö ovat hyviä aiheita komedialle. Molempien ystävät tuntuvat usein ottavan kiinnostuksenkohteensa vähän turhankin vakavasti ja siksi irvittävää riittää. Valitettavasti Paul ei kovin hanakasti tartu näihin mahdollisuuksiin, vaan vääntää huumoria mieluummin kiroilemisesta, homoennakkoluuloista ja avaruusolennon alastomuudesta. Simon Peggin ja Nick Frostin ensimmäiseltä yhteiseltä käsikirjoitukselta olisi voinut samoilla aiheilla flirttailleen Spaced-tv-sarjan perusteella odottaa nyt nähtyä omaperäisempää lähestymistä nörttikulttuuriin”, toteaa Paulista Tatu Junni.

”Kuten edeltäjänsä, myös Kung Fu Panda 2:n seurassa on mukava hengata. Tarkoitan, että juonella ei ole ihan kauheasti väliä (käsi pystyyn, jos muistat Karate Kid 2:n tapahtumat – niinpä), vaan tärkeintä on ihastella ruudun vilskettä. Harva Po-pandan möläyksistä jaksaa isommin naurattaa, mutta toisaalta ne eivät synnytä myötähäpeääkään”, kehaisee Olli Sulopuisto Kung Fu Panda 2:sta.

Lue molemmat arvostelut täältä.