Uusimmat

Arvostelussa uutuuselokuvat Thor ja Fast & Furious 5: Keikka Riossa

29.04.2011 09:52 Muropaketin toimitus

Thor

Kesän isojen ensi-iltaelokuvien kausi alkaa ensi keskiviikkona, kun Thor ja Fast & Furious 5: Keikka Riossa saavat ensi-iltansa Suomessa. Dome.fi arvosteli elokuvat jo ennakkoon.

”Thor on osuvasti roolitettu. Chris Hemsworth kantaa nimiroolia harteillaan vakuuttavasti ja etenkin hänen sopeutumistaan kuolevaisen rooliin seuraa ilolla. Vaikka hahmo on tarinan selkeä tähti ja kasvukertomus elokuvan kantava voima, varastavat senioritähdet Anthony Hopkins ja Stellan Skarsgård show’n leikiten. Pitkän linjan miehet tuovat höpsölle elokuvalle sen kovasti kaipaamaa uskottavuutta. Wallanderista tuttu Tom Hiddleston on osuva valinta lipeväkielisen Lokin rooliin, vaikka mies pääsee vauhtiin vasta elokuvan loppupuolella”, toteaa Dome.fi:n kriitikko Thorista. Lue koko arvostelu täältä.

”Yö-yhtyeen Olli Lindholm vieraili alkuvuodesta Idols-tv-sarjassa itkemässä, kun nykynuoret ovat niin epämaskuliinisia. Huoli pois, helpotus tulee tässä! Fast & Furious 5: Keikka Riossa on niin hurtti miehisen urheuden ja uhon ylistyslaulu, että jopa Olli poistuu elokuvateatterista tyytyväisenä jokellellen ja kuplapalloja puhallellen. Pyssyjen, autojen ja räjähdysten lumoamat kivekset tuottavat viikon testosteroniannoksen jo avauskohtauksen aikana, vaikka niitä kuinka olisi 80-luvulla liian tiukoilla stretch-farkuilla kiusannut”, avaa Junni Fast & Furious: Keikka Riossa -elokuvaa. Lue koko arvostelu täältä.