Arvostettu The Hollywood Reporter -lehti uutisoi Renny Harlinin Luokkakokous 3 -elokuvasta: “Die Hard -ohjaaja palaa juurilleen koronakriisin keskellä”

03.06.2020 12:30 | Muropaketin toimitus

Renny Harlinin ohjaaman Luokkakokous 3:n kuvaukset alkavat Suomessa tässä kuussa.

Hollywoodissa muun muassa elokuvat Die Hard 2 ja Cliffhanger ohjannut Renny Harlin teki pitkään elokuvia Kiinassa, mutta on nyt palannut kesäksi Suomeen kuvaamaan komediaa Luokkakokous 3. Nyt suomalaiselokuva on noteerattu arvostettua The Hollywood Reporteria myöten.

Koronaviruksen suljettua Kiinan elokuvatuotannon alkuvuodesta palasi Harlinkin juurilleen Suomeen. THR:n uutisessa hän kommentoi:

“Olen asunut 35 vuotta Hollywoodissa ja Pekingissä, tehnyt 22 elokuvaa. Tunsin, että tämä kesä oli täydellinen hetki palata juurilleni ja tehdä kaunis, rajoja rikkova sekoilukomedia vanhojen ystävien kanssa. Odotan innolla mielenkiintoisia kesäkuvauksia kotimaani kauniissa, puhtaassa ja turvallisessa ympäristössä.”

Luokkakokouksen kolmannessa osassa jatkaa tuttu näyttelijäkolmikko Jaajo Linnonmaa, Aku Hirviniemi ja Sami Hedberg. Elokuvan käsikirjoituksesta vastaa Harlin yhdessä Mari Perankosken kanssa.