Uusimmat

Autonsa alle jääneen Star Trek -tähden hahmo pyyhitään elokuvasarjasta

21.07.2016 10:22 Tatu Junni

Pavel Chekov on mukana vielä huomenna ensi-iltansa saavassa Star Trek Beyondissa, mutta se on viimeinen kerta nähdä hahmo valkokankaalla.

USS Enterprisen vakiomiehistöön kuuluvaa Chekovia esittävä Anton Yelchin menehtyi alkukesästä jäätyään oman autonsa alle hämärissä olosuhteissa. Nyt Star Trekin kaksi ensimmäistä osaa ohjannut ja Star Trek Beyondin tuottanut J.J. Abrams on kertonut, ettei Chekovin rooliin haluta uutta näyttelijää.

”En voi kuvitellakaan että joku korvaisi Antonin, eikä hän mielestäni ansaitse sitä (että joku muu esittäisi hänen hahmoaan)”, Abrams totesi Toronto Sunin haastattelussa.

 

Spoilaamatta elokuvaa sen enempää, Star Trek Beyondissa kuolee paljon USS Enterprisen väkeä, mutta ei Chekov. J.J. Abrams aikoo saatella hahmon pois elokuvasarjasta jollain muulla tavalla:

”Olen jo miettinyt sitä ja teemme hommia sen eteen, vielä on kuitenkin liian aikaista sanoa miten”.

Arvostelu: Star Trek Beyond on positiivinen yllätys

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat