Uusimmat

Avaruudessa uiminen on vaarallista, osoittaa nyt Jennifer Lawrence

18.11.2016 07:12 Tatu Junni

Passengers

Joulukuussa Suomen ensi-iltansa saavasta Passengers-scifi-elokuvasta on julkaistu uusi kohtausmaistiainen. Se keskittyy Jennifer Lawrencen esittämään Aurora Laneen, joka saa huomata uimisen avaruudessa sangen vaaralliseksi puuhaksi.

Morten Tyldumin ohjaamaa Passengersia tähdittää Jennifer Lawrencen lisäksi Chris Pratt, jolle avaruusseikkailut ovat tuttuja jo Guardians of the Galaxysta.

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Avaruuden halki kohti uutta kotia kiitävän aluksen matkustajat on vaivutettu horrostilaan pitkän rutiinilennon ajaksi. Kaksi matkustajaa herää 90 vuotta liian aikaisin aluksen toimintahäiriön vuoksi. Kun Jim (Chris Pratt) ja Aurora (Jennifer Lawrence) tajuavat joutuvansa viettämään koko elämänsä aluksessa, missä heillä on käytössään kaikki ylellisyydet mitä kuvitella saattaa, alkavat he rakastua toisiinsa pystymättä vastustamaan toistensa vetovoimaa… kunnes heille selviää, että koko alus on vakavassa vaarassa. Pelissä on viidentuhannen uinuvan matkustajan henki, ja vain Jim ja Aurora voivat pelastaa heidät.”

Suomessa Passengers saa ensi-iltansa 23. joulukuuta.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat