Uusimmat

Avaruusolentojen paluu: Independence Day 2:n traileri ampuu itseään jalkaan

24.05.2016 07:59 Tatu Junni

Independence Day: Resurgencen ensi-ilta lähestyy. Nyt elokuvasta on julkaistu uusi, lähes viiden minuutin mittainen traileri vakuuttamaan katsojat siitä, että 20 vuoden odotus palkitaan kesällä.

Kuten arvata saattaa, oheinen mainosvideo on tungettu täyteen elokuvan juonen paljastavia kohtauksia. Sen nähtyään Independence Day: Resurgencen näkemisessä ei ole enää mitään muuta järkeä kuin erikoistehosteet kerrostalon kokoiselta valkokankaalta.

No, onko muutenkaan?

Trailerin lisäksi tarjolla on myös uutta kuvamateriaalia. Roland Emmerichin ohjaama tieteistoimintaelokuva on nimittäin valloittanut Empire-lehden kannen ja sen tilaajavariaation, minkä lisäksi uusia kohtauskuvia löytyy leffajulkaisun sisäsivuilta.

Maailmojen sodan uusintakierros käynnistyy keskiviikkona 29. kesäkuuta.

empire-cover-id4-2-1

empire-cover-id4-2-2

Independence Day Resurgence

independence-day-resurgence-alien

Independence Day Resurgence

Independence Day Resurgence

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat