Avatarin pahis on vahvasti mukana James Cameronin ohjaamissa jatko-osissa – “Katsojien on oltava hyvin kiinnostuneita hänestä”

24.03.2021 21:00 | Muropaketin toimitus

Stephen Lang esitti pahaa Miles Quaritchia James Cameronin ohjaamassa Avatarissa vuonna 2009.

Näyttelijä Stephen Lang palaa rooliinsa Miles Quaritchina myös tulevissa Avatar-elokuvissa. Ohjaaja James Cameron on vahvistanut, että hahmo esittää keskeistä pahista kaikissa neljässä Avatarin jatko-osassa.

Coming Soonin haastattelussa Lang kertoo hahmostaan tulevissa elokuvissa. Hän paljastaa, ettei hahmo ainakaan tule olemaan yhtä lihaksikkaassa kunnossa kuin ensimmäisessä elokuvassa.

“Olin tosi iso ensimmäisessä elokuvassa. Tulevissa elokuvissa olen hoikempi”, Lang kertoo.

“En aio sanoa, että hän on ehdottoman sama. Mielestäni hän on erittäin mielenkiintoinen hahmo, enkä olisi palannut rooliin, ellei Jim Cameron olisi innoissaan hänestä myös ja kiinnostunut näkemään, mitä hänestä voisi tulla. Minne hahmo johdattaa häntä käsikirjoittajana, ohjaajana, ja minne se johdattaa minua näyttelijänä? Hahmolle voidaan odottaa valtavaa kasvua ja sitten ehkä myös taantumista, toivottavasti, neljän elokuvan aikana. Tietenkin meidän pitää tehdä hänestä todella, todella kiinnostava”, hän jatkaa.

Ensimmäinen jatko-osa Avatarille on näillä näkymin saamassa ensi-iltansa joulukuussa 2022.