Uusimmat

Avengers: Endgame ei ehkä ollutkaan Thanoksen viimeinen esiintyminen Marvel Studiosin elokuvissa

02.12.2020 09:01 Muropaketin toimitus

Thanos-pahis saattaa tehdä paluun Marvelin Eternals-elokuvassa, jonka ensi-ilta siirtyi vuodella eteenpäin.

The Direct -sivusto kertoo ehtineensä vierailla Toronton Avengers S.T.A.T.I.O.N. -näyttelyssä ennen kuin se suljettiin koronaviruspandemian takia. Aiemmin muun muassa New Yorkissa, Pariisissa ja Las Vegasissa järjestetty interaktiivinen näyttely esittelee kaikkea mahdollista MCU:n liittyvää.

The Direct bongasi näyttelystä kiinnostavan yksityiskohdan, jonka perusteella Avengers: Endgame ei ehkä ollutkaan Thanoksen viimeinen esiintyminen Marvel Studiosin elokuvissa. Marvelin elokuvauniversumi näyttää olevan Thanoksen kohdalla uskollinen lähdemateriaalille, sillä hänen kerrotaan olevan kotoisin Titanilta, joka on Saturnuksen suurin kuu.

Lisäksi näyttely selittää Thanoksen olevan ”mahtavan ja todella älykkään The Eternals – Ikuiset rodun jäsen”.

Viime aikoina on huhuiltu Thanoksen tekevän paluun Eternals-elokuvassa. Sarjakuvien puolella pahiksen vanhemmat ovat Ikuiset A’lars ja Sui-San. Kuva Avengers S.T.A.T.I.O.N. -näyttelystä löytyy täältä.

Eternals-elokuvan oli tarkoitus saada ensi-iltansa 6. marraskuuta, mutta se siirtyi pandemian takia kokonaisella vuodella ja saapuu näillä näkymin teatterihin vasta 5.11.2021.

Muropaketin uusimmat