Avengers: Endgamen tekijät paljastivat katuvansa yhtä asiaa Black Widow’n osalta

23.11.2019 20:00 | Muropaketin toimitus

Scarlett Johanssonin esittämä Black Widow palaa valkokankaille omassa Marvel-elokuvassaan ensi keväänä.

Spoilerivaroitus!

Avengers: Endgamessa loppunsa kohtasi Robert Downey Jr.:n esittämän Tony Starkin lisäksi Scarlett Johanssonin Black Widow. Mustan lesken kuolema oli käänne, josta elokuvan tekijät keskustelivat pitkään ja hartaasti – olihan kyseessä kuitenkin Marvelin elokuvauniversumin ensimmäinen naispuolinen sankari.

Vanity Fairin haastattelussa Endgamen käsikirjoittajat Christopher Markus ja Stephen McFeely kertoivat elokuvaan tehdyistä päätöksistä: “Me teimme nämä päätökset ensimmäisessä elokuvassa – jonkun piti mennä kallion reunan yli. Joten meidän piti valita… Se palapeli oli itsetekemämme, mutta se tuntui lopulta kuin synninpäästöltä hänen hahmolleen, että hän sai uhrata itsensä uuden perheensä ja puolen universumin vuoksi. Että sillä oli hänelle merkitystä.”

Kohtaus antaa Black Widow’lle mahdollisuuden omaan sankarilliseen hetkeensä. Yksi asia käsikirjoittajia kuitenkin harmittaa. “Olen todella ylpeä siitä kohtauksesta. Minulla ei ole mitään kaduttavaa sen suhteen. Ainoa, mikä harmittaa on se, että tämä tapahtui toisen näytöksen lopussa. Joten emme voineet jäädä pyöriskelemään suruun, koska meillä oli vielä toinen tunti jäljellä, emmekä olleet vielä selvittäneet keskeistä juonikuviota. Se oli ikävää”, McFeely selittää.

Meitä muita harmittaa myös se, ettei Black Widow saanut ansaitsemaansa omaa elokuvaa jo aiemmin. Endgamen tapahtumien jälkeen ensi kevään julkaisu tuntuu tulevan auttamattomasti myöhässä.

Muropaketin uusimmat