Uusimmat

Avengers: Infinity Warin jatko-osassa on ainakin yksi uusi hahmo – 13 Reasons Why -tähti nappasi roolin supersankarielokuvasta

29.10.2018 16:58 Muropaketin toimitus

Neljännen Avengers-elokuvan näyttelijäkaarti jatkaa kasvamistaan, sillä nyt elokuvaan on liitetty uusi näyttelijä. Mukana nähdään vielä nimeämättömässä roolissa Netflixin 13 Reasons Why -sarjasta tuttu Katherine Langford.

Avengers: Infinity War yhdisti samaan elokuvaan valtavan määrän Marvel-hahmoja ja niiden näyttelijöitä, eikä sen jatko-osa näytä yhtään sen pienemmältä miehityksen osalta. Uutisoitu on jo aiemmissa Marvel-elokuvissa kuolleiden hahmojen paluusta ja nyt Cinemablend uutisoi myös kokonaan uuden näyttelijän kiinnityksestä mukaan elokuvaan.

Netflixissä julkaistussa itsemurhasarjassa 13 Reasons Why keskeistä Hannah Bakerin hahmoa esittäneen Katherine Langfordin uutisoidaan nyt liittyneen Avengers 4:n näyttelijäkaartiin. Langfordin esittämä hahmo on edelleen salaisuus, eikä tietoa ole edes siitä, onko kyseessä keskeinen hahmo vai pieni sivurooli.

Avengers 4 julkaistaan 3. toukokuuta 2019 ja traileria – sekä virallista tietoa elokuvan nimestä – voidaan odotella tämän vuoden loppuun mennessä. Sitten salamyhkäisestä supersankariseikkailusta saadaan edes jotain vinkkiä, mitä keväällä on odotettavissa.