UUSIMMAT

Avengersista ja Buffysta tuttu Joss Whedon jättää HBO:n jättisarjan tekemättä – “Olen aivan hajalla”

26.11.2020 14:00 | Muropaketin toimitus

Joss Whedon on vahvistanut jättävänsä HBO-sarjan The Nevers.

Kahden ensimmäisen Avengers-elokuvan ja ikonisen Buffy, vampyyrintappaja -sarjan taustalta tuttu Joss Whedon on työstänyt HBO:lle uutta scifiä ja historiallista fiktiota sekoittavaa sarjaa nimeltä The Nevers. Sarjasta uutisoitiin ensimmäisen kerran pari vuotta sitten ja sen oli määrä valmistua keväällä 2021.

Cinemablendille antamassaan ilmoituksessa Whedon kuitenkin kertoo jättävänsä projektin.

“Tämä vuosi on tuonut mukanaan odottamattomia haasteita, mitkä ovat vaikuttaneet elämääni ja näkökulmiini tavalla, jota en olisi koskaan osannut kuvitellakaan. The Neversin kehittäminen ja tuottaminen on ollut ilostuttava kokemus, mutta ymmärrän nyt, että eteenpäin menemisen vaatima panostus, mukaanlukien ne fyysiset haasteet, mitä vaaditaan suursarjan tekoon pandemian aikana, on enemmän kuin mitä pystyn nyt käsittelemään ilman, että tekemäni työn laatu kärsii. Olen kirjaimellisesti loppuun palanut, ja astun nyt sivuun ja suuntaan energiani omaan elämääni, jossa myös tapahtuu jännittäviä muutoksia”, Whedon kertoo.

Hän myös lisää olevansa ylpeä jo tähän mennessä tehdystä työstä sarjan parissa ja kiittää siinä mukana olleita tekijöitä: “The Nevers on syntynyt rakkaudesta”.

HBO kommentoi Whedonin lähtöä vahvistamalla, että sarja edelleenkin pyritään julkaisemaan kesällä 2021.

Muropaketin uusimmat