Uusimmat

Bad Moms on Mila Kunisin tähdittämä ”naisten Kauhea kankkunen”

07.06.2016 10:01 Muropaketin toimitus

Bad Moms on Kauhea kankkusen käsikirjoittajien uutuuselokuva, joka saa ensi-iltansa Suomessa 29. heinäkuuta.

Kuten monet äidit, Amy pitää huolta kaikista muista paitsi itsestään. Hänen elämänsä on täydellistä: onnellinen avioliitto, ylisuorittavat lapset, kaunis koti ja 365 hyvää hiuspäivää vuodessa. Hän leipoo koulun myyjäisiin ja on mukana kaikissa mahdollisissa vanhempainkomiteoissa töidensä ohella. Ja hän saa sen näyttämään helpolta. Mutta pinnan alla Amy on romahtamaisillaan.

Liikaa töitä, liikaa velvollisuuksia ja liikaa univelkaa. Miksi raataa, kun arvostustakaan ei juuri saa? Mitä tapahtuisi, jos hän tekisi vaihteeksi juuri mitä itse haluaa? Tympääntyneenä Amy yhdistää voimansa kahden muun ylistressaantuneen äidin kanssa ja alkaa kapinoida. Kerrankin nämä äidit nauttivat vapaudesta, hauskanpidosta ja hemmottelusta! Tämä vei heidät kuitenkin törmäyskurssille vanhempainyhdistyksen kuningattaren Gwendolynin ja häntä seuraavien täydellisten äitien kanssa.

Kas siinä Bad Momsin tarina kahteen kappaleeseen tiivistettynä.

Jon Lucasin ja Scott Mooren sekoilukomedian tähtiä ovat Mila Kunis, Kristen Bell, Kathryn Hahn ja Christina Applegate.

Bad Momsia on mainostettu uutena Kauheana kankkusena, mutta ensimmäisen trailerin perusteella vapaalle vaihtavien mammojen meno ei nouse ihan samoihin sfääreihin. Vauva.fi:n ja KaksPlussan foorumeilla elokuvasta voi varmasti lukea aika erilaisia näkemyksiä kesän mittaan…