Uusimmat

Batman ja Teräsmies pitävät DC Comicsin antisankari Lobon poissa valkokankaalta

18.05.2015 13:30 Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/lobosarjakuva92929.jpg

Suomenkin lehtipisteissä lihaksiaan 90-luvun puolivälissä pullistellut Lobo on ollut matkalla valkokankaalle jo vuosikaudet. Missä miehen elokuva oikein viipyy?

Ohjaaja Brad Peytonilla on selitys asialle.

”Uskon että DC on päättänyt julkaista muita elokuvia ensin valaakseen elokuvauniversuminsa perustan”, Peyton kertoi Coming Soon -sivustolle. Perustalla tarkoitetaan tässä tapauksessa Batman v Superman: Dawn of Justice ja Justice Leaguen kaltaisia elokuvia, joissa seikkailee huomattavasti Loboa tunnetumpia sankareita.

DC Comics ja Warner Bros. Pictures ovat jo paljastaneet sarjisleffojensa aikataulun tuleville vuosille. Tällä hetkellä vaikuttaa pahasti siltä, ettei Lobolla ole asiaa elokuvateattereihin vielä tämän vuosikymmenen puolella.

Ensi viikolla ensi-iltansa saavan San Andreasin ohjannut Brad Peyton uskoo Lobon valmistuvan vielä joku päivä.

”Olet todella tyytyväinen Lobon elokuvasuunnitelmiin ja millä mallilla se on nyt. Pidän sormeni ristissä, että elokuva saadaan vielä jossain vaiheessa tehtyä”.

Jo tässä vaiheessa on varmaa, ettei Dwayne Johnson esitä Loboa aikaisemmista uutisista huolimatta. Hänet on nimittäin kiinnitetty DC Comicsin Black Adamin rooliin.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Coming Soon

Muropaketin uusimmat