Uusimmat

Batman-legenda Frank Miller ei vakuuttunut Ben Affleckin versiosta

01.11.2016 12:29 Tatu Junni

Batman

Batman-sarjakuvien legendaarisimpiin tekijöihin lukeutuva Frank Miller ei ollut järin otettu Batman v Superman: Dawn of Justicesta.

Variety-lehden haastattelussa Frank Miller kertoi haluavansa nähdä huomattavasti maltillisemman Batman-elokuvan.

”Unelmani olisi nähdä paljon pienempi versio. Batmanin pitäisi luopua kaikista leluistaan ja keskittyä tehtäväänsä. Lisäksi kaupunkia pitäisi käyttää paljon enemmän, koska Batmanilla on rakastava suhde kaupunkiin, jota hän suojelee. […] Oma Batman-elokuvani olisi siis hyvin erilainen. En kuitenkaan koskaan tule sitä tekemään, koska sillä elokuvalla ei voisi myydä leluja”, Miller sivalsi.

Zack Snyderin ohjaamaa ja Ben Affleckin tähdittämää Batman v Supermania Frank Miller kommentoi vähäsanaisesti. Kehuja ei irronnut.

”Sanon vain, että kiitti. Mitä muuta voisin sanoa?”, Miller nauroi.

”Eikä kun oikeastaan vedän tuon takaisin ja sanon, että olkaa hyvä”.

Sarjakuvalegendan kommentin takana on tapa, jolla Snyder lainasi aineksia Millerin Yön ritar -sarjakuvista reippaalla kädellä.

Seuraavan kerran Batman nähdään valkokankaalla ensi vuonna Justice Leaguen merkeissä. Oman sooloelokuvansa, The Batmanin, yön ritari saa vuonna 2018. Frank Millerin tuorein Batman-sarjakuva on Dark Knight III: The Master Race. DC Comicsin minisarja on kärsinyt useista myöhästymisistä ja tarina on yhä kesken.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat