UUSIMMAT

Batman-tähti Robert Pattinson kertoi mielipiteensä Twilight-elokuvista nyt, kun viimeisen ilmestymisestä on kulunut jo seitsemän vuotta

15.11.2019 14:00 | Muropaketin toimitus

Robert Pattinson tähdittää tällä viikolla ensi-iltansa saavaa elokuvaa The Lighthouse.

Brittinäyttelijä Robert Pattinson on tehnyt viime vuosina vaikuttavia roolisuorituksia pienissä indie-elokuvissa. Tällä viikolla julkaistaan hänen yhdessä Willem Dafoen kanssa tähdittämänsä, omalaatuinen The Lighthouse (lue Muropaketin arvostelu). Lisäksi Pattinson on nähtävissä ranskalaisena prinssinä pari viikkoa sitten Netflixissä julkaistussa, kuningas Henry V:sta kertovassa elokuvassa The King.

Moni muistaa Pattinsonin kuitenkin pääasiassa Twilight-elokuvien kimaltelevana vampyyrinä. Varietyn Actors on Actors -haastattelussa Pattinson kertoo haastattelijanaan toimivalle Jennifer Lopezille kokemuksistaan Twilightissa. Hän kuvaa elokuvaa “oudoksi”:

“Twilight on outo tarina. On myös erikoista, miten ihmiset reagoivat siihen niin paljon. Ymmärtääkseni kirjat ovat hyvin romanttisia, mutta samaan aikaan ne eivät ole The Notebookin tapaan romanttisia. The Notebook on hyvin suloinen ja sydäntäsärkevä, mutta Twilight kertoo kaverista, joka löytää tytön, jonka kanssa haluaa olla, mutta samalla hän haluaa syödä tämän. Ei tietenkään kirjaimellisesti syödä, vaan juoda tämän veren. Tarina ei kerro siitä, että muut sanoisivat, etteivät he voi olla yhdessä, vaan että hänen oma ruumiinsa kertoo hänelle niin”, Pattinson selittää.

Katso reilun puolen tunnin mittainen Actors on Actors -video ohesta:

Muropaketin uusimmat