Uusimmat

Batman-tähti Val Kilmer sairastaa syöpää? ”Asiat eivät näytä kovin hyvältä”

02.11.2016 07:18 Tatu Junni

Val Kilmer

Näyttelijä Michael Douglas on kertonut kollegansa Val Kilmerin sairastavan syöpää.

Rankasta päivästä, Ant-Manista ja Basic Instinctista tuttu Michael Douglas osallistui viikonloppuna Lontoossa järjestettyyn haastattelutilaisuuteen, uutisoi Variety-lehti. Juttutuokion aikana keskustelunaiheeksi nousi vuoden 1996 Yön metsästäjät (The Ghost and the Darkness), jota Douglas tähditti Batman Foreverista ja The Doorsista tutun Val Kilmerin kanssa.

”Elokuvasta ei tullut niin hyvä kuin olin toivonut, mutta sitä oli hienoa tehdä”, totesi Douglas. Sen jälkeen näyttelijä paljasti Val Kilmerin sairastavan suusyöpää, joka Douglasilla itsellään diagnosoitiin vuonna 2010.

”Val oli hieno tyyppi, joka kärsii nyt samasta kuin mistä minä aikaisemmin, eivätkä asiat näytä kovin hyvältä. Rukoilen Valin puolesta. Tämän takia ette ole kuulleet hänestä liiemmin viime aikoina”, Douglas selitti. Hän itse sai syövästä terveen paperit vuonna 2011.

Michael Douglasin kommenteista kuultuaan Val Kilmer on ilmoittanut Facebookissa tämän väitteet vääriksi:


Val Kilmerin uusin elokuva on vuoden 2014 Tom Sawyer & Huckleberry Finn. Ensi vuonna mieheltä pitäisi ilmestyä jopa muutama uusi elokuva terveysongelmista huolimatta: Weightless, The Snowman ja The Super on kaikki jo kuvattu.

Edit: 2.11.2016 8.07: Val Kimerin kommentit

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat