Uusimmat

Batman v Supermanin pidennetty versio ei tule Suomessa kauppojen hyllyille

10.06.2016 09:43 Tatu Junni

Batman v Superman: Dawn of Justicesta julkaistaan elokuussa 30 minuutilla kasvatettu versio. Se saapuu myyntiin myös Suomessa, mutta vain rajoitetusti.

Zack Snyderin ristiriitaisen vastaanoton saaneen supersankariseikkailun perusversio julkaistaan 8.8.2016 Blu-rayna, 3D Blu-rayna, 4K Ultra HD:na ja dvd:nä.

Samana päivänä CDON.com alkaa myydä yksinoikeudella Pohjoismaissa Batman V Superman: Dawn Of Justice – Extended Versionia. Se sisältää elokuvan teatteriversion, pidennetyn R-ikärajoituksen saaneen version sekä 120 minuutin verran bonusmateriaaleja.

Marketeista myös Ultimate Cutina ja Ultimate Editionina tunnettua versiota on turha etsiä. CDON:in kilpailijoista Batman v Supermanin pidennettyä versiota myy tällä tietoa vain Discshop, mutta vain ns. import-versiona. Julkaisuilla ei kuluttajan kannalta ole kuitenkaan juuri muuta eroa kuin kotelo: hinta on molemmilla suurin piirtein 25 euroa, ja myös tuontiversio sisältää suomenkielisen tekstityksen.

Elokuva on jo ennakkotilattavissa molemmissa verkkokaupoissa. Postikulujen puolesta pidemmän korren vetää Discshop, joka lupaa elokuvan kotiinkuljetuksen ilman erillistä maksua.

Batman v Superman
Batman V Superman Dawn of Justice

Kaikki jutut aiheesta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat