Uusimmat

Batmanin paluu: Paljon uutta tietoa Justice League -elokuvasta

22.06.2016 07:52 Tatu Junni

Batman v Superman: Dawn of Justicen tarinaa jatkava Justice League ilmestyy ensi vuonna.

”DC Comicsin Kostajat” ovat vahvasti esillä San Diegon Comic-Conissa heinäkuussa, mutta aiheesta on jo nyt saatu runsaasti ennakkotietoa verkkoon.

Merkittävimmät uutiset koostettuna eri lähteistä ovat tässä:

– Toisin kuin aikaisemmin on kerrottu, Justice League -elokuvia on tällä tietoa luvassa vain yksi. Se saa ensi-iltansa marraskuussa 2017.

– Batman v Supermanin saama kritiikki on otettu vastaan, eikä Justice Leaguessa turhia synkistellä. Vulturen haastattelussa ohjaaja Zack Snyder sanoi yllättyneensä elokuvansa saamista haukuista ja ottaneensa asiasta opiksi.

– Virallinen synopsis kuuluu englanniksi seuraavasti: ”Fueled by his restored faith in humanity and inspired by Superman’s selfless act, Bruce Wayne enlists the help of his newfound ally, Diana Prince, to face an even greater enemy. Together, Batman and Wonder Woman work quickly to find and recruit a team of metahumans to stand against this newly awakened threat. But despite the formation of this unprecedented league of heroes—Batman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg and The Flash—it may already be too late to save the planet from an assault of catastrophic proportions.”

– Justice League -elokuvan pahiksena häärää Steppenwolf. Myös Jesse Eisenbergin esittämä Lex Luthor on tiettävästi mukana tarinassa, mutta ilmeisesti Darkseidia säästellään yhä, vaikka kosminen konna onkin tarinassa mukana jossain muodossa.

– Elokuvan alku kertoo siitä, kuinka Batman kokoaa supertiimin kasaan. Teräsmies palaa kuvioihin vasta myöhemmin tarinassa.

Game of Thronesista tuttu Kristofer Hivju on mukana Justice Leaguen näyttelijäkaartissa. Hän esittää Jason Momoan (myös tuttu GoT:sta) tavoin Atlantin asukasta. [Tämä uutinen on sittemmin osoitettu perättömäksi] Willem Dafoe puolestaan esittää Aquamanin liittolaista Vulkoa.

– Justice Leaguesta on julkaistu myös kuvamateriaalia. Licencing Expo -messuilta on bongattu Justice Leaguen jäsenten sooloelokuvien logot, ja lisäksi Warner Bros. Pictures on paljastanut viralliset kuvat Justice Leaguen logosta sekä Batmanin uudesta ajokista.

dc-films-movies-logo-600x450

wonder-woman-movie-promo-poster-600x450

the-flash-movie-logo-600x450

aquaman-movie-logo-600x450

batman-movie-logo-600x450

cyborg-movie-logo-600x450

batmobile

justice-league-logo-black

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat