Batwoman-tähti lähti kävelemään – HBO Nordicistakin tutun sarjan tuottajat päätyivät odottamattomaan ratkaisuun kiperässä tilanteessa

03.06.2020 09:25 Muropaketin toimitus

Batwoman-sarjan kakkoskaudella tapahtuu kummia.

Muutama viikko sitten CW:n Batwoman-sarjassa pääosaa esittänyt Ruby Rose kertoi jättävänsä sarjan ensimmäisen tuotantokauden jälkeen. Tuolloin kerrottiin, että Kate Kanen, eli Batwomanin rooliin etsitään uutta näyttelijää.

Nyt The Hollywood Reporter kuitenkin kertoo, että sarjan päähenkilö meneekin kokonaan vaihtoon, eikä Kate Kane ole enää Batwoman. Uuden Batwomanin nimen kerrotaan olevan Ryan Wilder, jonka rooliin etsitään noin 25-vuotiasta naista. Hahmoa kuvaillaan vapaasti suomennettuna näin:

”Hän on kaikkea muuta kuin Kate Kane. Ryan oli vuosikausia huumekuriiri ja kätki tuskansa huonoilla valinnoilla. Ryan ei ole stereotyyppinen amerikkalaissankari – hän on avoimesti lesbo, raaka, intohimoinen, atleettinen ja erehtyväinen”.

Myös Batwomanin ensimmäinen tuotantokausi jäi kesken pandemian takia ja sen 22 jaksosta nähtiin vain 20. Suomessa sarjaa esittää HBO Nordic.

Muropaketin uusimmat