Batwomanin yllättäen jättänyt Ruby Rose kertoi lähtönsä syyt – Sarjan muut tekijät syyttävät kuitenkin näyttelijää valehtelusta

21.10.2021 13:32 | Muropaketin toimitus

Ruby Rose esitti pääosaa Batwoman-sarjan ensimmäisen kauden ajan.

Pääosaa esittänyt Ruby Rose lähti Batwoman-sarjasta yllättäen heti ensimmäisen kauden jälkeen. Nyt Rose on paljastanut Instagram-tilinsä Storyssa syitä lähtöönsä Warner Bros.:in tuottamasta sarjasta.

The Hollywood Reporter uutisoi, että oman päätöksen sijaan Rose pakotettiin lähtemään sarjasta epäinhimillisten työolojen vuoksi. Rosea esimerkiksi vaadittiin palaamaan töihin vain 10 päivää vaativan leikkauksen jälkeen.

“Kerron nyt asioita, jotta kukaan muu ei joutuisi kokemaan samaa mitä minulle tapahtui… Rakkaille faneilleni, jotka pyytävät minua palaamaan tuohon kamalaan sarjaan: en palaisi siihen mistään hinnasta, enkä vaikka minua uhattaisiin aseella… EN MYÖSKÄÄN LOPETTANUT… Tottelin käskyjä ja jos olisin halunnut jatkaa, minun olisi pitänyt luopua oikeuksistani”, Rose kertoo.

Rose loukkaantui sarjan toimintakohtauksen kuvauksissa ja joutui leikkaukseen kahden välilevyn pullistuman vuoksi. Näyttelijä kertoo, että häntä vaadittiin palaamaan kuvauksiin vain 10 päivää leikkauksen jälkeen, koska muuten “koko tiimi olisi saanut potkut” ja hän olisi “tuottanut kaikille pettymyksen ja miljoonien menetyksen studiolle”.

Warner Bros. julkaisi Rosen kommenttien jälkeen oman tiedotteensa (Comic Bookin kautta), missä studio väittää Rosen poistamisen sarjasta johtuneen näyttelijän toistuvista valituksista, jotka tutkittiin ja käsiteltiin studiolla tuolloin sisäisesti.

Rose myös syytti vastanäyttelijäänsä Dougray Scottia verbaalisesti törkeästä käytöksestä. Scottin julkaiseman kommentin (TV Linen kautta) mukaan Rosen syytteet ovat perättömiä, “eikä niihin viittaavia tekoja koskaan tapahtunut”.

Rose jätti sarjan ensimmäisen kauden jälkeen, jonka jälkeen Batwomanin keskeiseen rooliin valittiin Javicia Leslie. Sarjan kolmas kausi on parhaillaan menossa. Suomessa Batwoman on nähtävissä HBO Nordicilla.

Muropaketin uusimmat