Uusimmat

Ben Affleck avautui Playboylle: ”On väärin seurata ja kuvata lapsia”

09.12.2013 09:20 Muropaketin toimitus

Ben Affleck

Ben Affleck on yksi maailman kuuluisimmista näyttelijöistä. Mies on tottunut siihen, että paparazzit jahtaavat häntä, mutta rajansa kaikella.

Tuoreessa Playboyn haastattelussa Ben Affleck avautuu muiden aiheiden ohessa julkisuuden kiroista. Mies on todella kyllästynyt tapaan, jolla eri mediat jahtaavat hänen ja Jennifer Garnerin lapsia.

”Minua voi kyllä seurata ja räpsiä ihan niin paljon kuvia kuin huvittaa. Ihan sama. Se on osa tätä kuviota. On kuitenkin väärin ja kuvottavaa seurata lapsia, kuvata heitä ja myydä sitten kuvat palkkiota vastaan”, Affleck jyrähti.

Ben Affleckin tuohtumus on helppo ymmärtää, sillä lasten yksityisyyden rikkominen on myös vaaraksi hänen perheelleen. ”Lapsistani otettiin kuvia kun he tulivat ulos esikoulustaan. Seuraavaksi tyyppi, joka on uhannut tappaa minut ja koko perheeni ilmestyi koululle ja hänet pidätettiin. Tähän aiheeseen liittyy siis oikeita vaaroja”, Affleck huomautti.

”Lapseni eivät ole julkkiksia. He eivät koskaan tehneet sellaista sopimusta. Isänä on minun tehtäväni suojella heitä sellaisilta asioilta”.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Playboy