Uusimmat

Ben Affleck haluaa Kissanaisen takaisin Batman-elokuviin – ehkä jo vuonna 2018?

21.11.2016 07:52 Tatu Junni

Batman

Batman-sarjakuvien legendaarisimpiin hahmoihin lukeutuva Kissanainen on nähty valkokankaalla jo Michelle Pfeifferin (Batman – paluu, 1992), Halle Berryn (Cat Woman, 2004) ja Anne Hathawayn (Yön ritarin paluu, 2012) esittämänä. Luvassa on ennen  pitkää neljäskin versio, mutta tapahtuuko se jo seuraavassa Batman-elokuvassa?

Asia vaikuttaa mahdolliselta, joskin melko epätodennäköiseltä – ainakin toimittaja Erik Davisin tuoreen tweetin perusteella.

”Sienna Miller kertoi tänään minulle haluavansa esittää Kissanaista [Ben] Affleckin Batman-leffassa. ’Hän ei ole tarinassa, mutta haluaisin kirjoittaa hänet mukaan!'”

Lisätietoa aiheesta ei ole vielä saatu, mutta mikäli Davisin tiedot pitävät paikkansa eikä kyse ole rikkinäinen puhelin -ilmiöstä, Ben Affleck ottaisi mielellään Kissanaisen mukaan Batman-elokuvaansa. Ennakkotietojen mukaan uutta The Batman -elokuvaa aletaan kuvata ensi keväällä tai kesällä. Periaatteessa aikaa mestarivarkaan lisäämiselle on vielä, mutta eri asia tietenkin on, sopiiko Kissanainen mukaan Ben Affleckin käsikirjoittamaan tarinaan.

Ensi-iltansa The Batman saa tällä tietoa vuonna 2018. Warner Bros. Pictures ei ole tosin vielä vahvistanut asiaa. Batmanin paluu valkokankaalle sen sijaan on jo vahvistettu: yön ritari on vahvasti mukana Justice Leaguessa, joka ilmestyy syksyllä 2017.

Edit 21.22.2016 8.43: Lisätty maininta Halle Berryn elokuvasta

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat