UUSIMMAT

Ben Affleck ja Michael Keaton esittävät Batmania ensi syksyn The Flashissa, mutta eivät kohdanneet kertaakaan sitä tehdessä

20.12.2021 10:05 | Muropaketin toimitus

The Flash -elokuva nähdään ensi vuoden marraskuussa.

Ben Affleck vieraili Jimmy Kimmel Live -ohjelmassa kertomassa muun muassa uudesta The Tender Bar -elokuvastaan, mutta myös paluustaan Batmanin rooliin.

Affleck esittää Batmania jälleen ensi vuonna nähtävässä The Flash -elokuvassa, jossa on mukana myös Michael Keatonin esittämä Batman. Myös The Tender Bar -leffan ohjanneen George Clooneyn Batmanin paluusta on liikkunut huhuja.

– Jos Clooney on mukana, niin minulle hän ei ole kertonut asiasta mitään. Clooney ei käsittääkseni esiinny The Flash -leffassa, tai en ainakaan nähnyt häntä kuvauspaikalla, Affleck sanoo.

– Mutta en nähnyt Michael Keatoniakaan, Affleck jatkaa.

Näyttelijä saattaa puhua ihan höpöjä, sillä hän on tietysti vetänyt nimensä paperiin, joka kieltää häntä spoilaamasta elokuvan juonenkäänteitä.

The Flash saa ensi-iltansa 4.11.2022.

The Tender Bar -elokuva puolestaan tulee tarjolle Amazon Prime Videoon tammikuussa. Clooneyn ohjaamassa elokuvassa esiintyvät Affleckin lisäksi myös muun muassa Tye Sheridan, Lily Rabe ja Christopher Lloyd.

Elokuva sai teatteriensi-iltansa Yhdysvalloissa 17. joulukuuta ja se saapuu Amazon Prime Videoon 7.1.2022.