Ben Affleck selitti kautta rantain, miksi Deathstroke on seuraavan Batman-elokuvan pahis

04.10.2016 10:12 | Tatu Junni

Deathstroke

Ben Affleckin ohjaaman Batman-elokuvan pahiksista on ensimmäiseksi paljastettu Deathstroke. Hahmoa esittää True Bloodista tuttu Joe Manganiello.

Nyt Batmania esittävä Ben Affleck on selittänyt Collider-sivustolle, miksi hän haluaa supersankarinsa mittelevän nimenomaan Deathstroken kanssa. Olisihan tarjolla ollut paljon legendaarisempiakin hahmoja.

”Deathstroke on hieno pahis koska – minulla on vaan sellainen tunne, että hänestä tulee hyvä vastustaja Batmanille. Olen Deathstroken iso fani, etenkin uuden New 52 -version ja uskon että hän voisi toimia hyvin elokuvassamme”, Affleck kommentoi. Valitettavasti näyttelijä-ohjaaja ei mennyt yksityiskohtiin ja selittänyt, millaiset välit Batmanilla ja Deathstrokella on.

Yleinen käsitys on, että elokuvassa on mukana muitakin konnia, mahdollisesti esimerkiksi Jared Leton Jokeri. Varmaa tietoa ei asiasta kuitenkaan vielä ole saatu.

Uusi Batman-elokuva on tällä hetkellä nimeltään The Batman. Sen ensi-illan ajankohdasta ei ole vielä tietoa, mutta todennäköisin vaihtoehto näyttäisi olevan jossain kohtaa vuotta 2018.