UUSIMMAT

Ben Affleckin Batman-elokuva saattaa olla vaarassa peruuntua

03.01.2017 07:55 | Muropaketin toimitus

Uuden Batman-elokuvan tilanteesta on paha ottaa selvää.

Ben Affleck on ohjaamassa Warner Bros. Picturesille Batman-elokuvan, jonka pääosaa hän itse esittää. Käsikirjoitusta on tehty pitkään, mutta se on pian valmis. Homma on jo niin pitkällä, että kuvaukset saadaan käyntiin ennen ensi kesää. Elokuvan nimeksi tulee The Batman ja se julkaistaan vuonna 2018.

Näin moni on käsittänyt eri lähteistä kantautuneiden uutisten perusteella. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, ettei Ben Affleckin Batman-elokuva ole lainkaan niin kirkossa kuulutettu asia kuin on luultu.

Affleck on antanut arvostetulle The Guardian -lehdelle haastattelun, jossa hän toteaa Batman-elokuvan olevan yhä enemmän tai vähemmän epävarmalla pohjalla:

”Tarkoituksenani on tehdä se, mutta sitä ei ole hakattu kiveen, eikä elokuvalla ole käsikirjoitusta. Jos leffaa ei saada sellaiseen muotoon, joka on mielestäni todella hieno, en aio tehdä sitä”.

Kommentti on kerännyt paljon huomiota ja ruokkinut huhuja siitä, miten pahasti Warner Bros. Picturesilla on pakka sekaisin supersankarielokuviensa suhteen kolean vastaanoton saaneiden Batman v Superman: Dawn of Justicen ja Suicide Squadin jälkeen.

Teki Ben Affleck ”The Batmania” tai ei, yön ritari palaa valkokankaalle ensi syksynä Justice Leaguen ensi-illan myötä.