Uusimmat

Ben Affleckin Batman-elokuva on täynnä klassikkopahiksia?

03.05.2016 11:57 Tatu Junni

Uusi Batman-elokuva on tekeillä, mutta ensi-illan ajankohtaa saadaan yhä arvailla.

Supersankariseikkailun ohjaajaksi kiinnitetty Ben Affleck on kehitellyt Batmanin käsikirjoitusta yhdessä Geoff Johnsin kanssa jo jonkin aikaa. Elokuvan tarinasta ei ole vielä mitään tietoa, mutta jos Birth.Movies.Death:iin on luottaminen, on luvassa melkoinen ruuhka.

Sivuston mukaan uudessa Batman-elokuvassa on ”iso määrä Batmanin klassikkopahiksista, ellei peräti valtaosa”.

Warner Bros. Pictures ei ole kommentoinut väitteitä millään tavoin sen enempää kuin elokuvan tekijätkään.

Mikäli huhut useammasta konnasta osoittautuvat tosiksi, voisi hyvin kuvitella ainakin Suicide Squad -elokuvan hahmojen saapuvan visiitille Gotham Cityyn. Deadshot (Will Smith), Killer Croc (Adewale Akinnuoye-Agbaje), Harley Quinn (Margot Robbie) ja tietenkin Jokeri (Jared Leto) ovat kaikki hahmoja, joista Warner Bros. tuskin hankkiutuu ihan heti eroon.

Seuraavan kerran Batmanin voi nähdä valkokankaalla ohimennen elokuussa nimenomaan Suicide Squadissa. Merkittävämpi rooli hahmolla on Justice League – Part I:ssa, joka ilmestyy ensi vuonna.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat