Ben Affleckin Batman-leffan pahis ja näyttelijä vahvistettiin vihdoin

09.09.2016 08:21 | Tatu Junni

Seuraavan Batman-elokuvan pahikseksi vahvistettiin pari viikkoa sitten Deathstroke. Nyt tiedämme vihdoin, kuka hahmoa esittää.

Yksisilmäisen tappajan rooli on uskottu Joe Manganiellolle, jota aikoinaan kaavailtiin Teräsmiehen rooliin. Loppujen lopuksi Metropoliksen muskelimiestä valittiin tunnetusti esittämään Henry Cavill, mutta nyt Manganiello pääsee vihdoinkin osallistumaan DC Comicsin supersankariseikkailuihin.

39-vuotias Manganiello tunnetaan parhaiten HBO:n True Blood -tv-sarjasta. Elokuvien puolella miehen on voinut bongata esimerkiksi Magic Mikesta ja Sabotagesta.

Ennen Batman-elokuvaa Deathstroke on mukana ensi vuonna ilmestyvässä Justice League -elokuvassa.

Vaikka uusi pahis on vahvistettu näyttelijäänsä myöten, ei vieläkään ole tiedossa milloin Warner Bros. Pictures aikoo Batmanin sooloelokuvan julkaista. Periaatteessa studion supersankarikalenteri on katettu vuosikymmenen loppuun kahden elokuvan vuosivauhdilla. Koska Batman on kuitenkin Warnerin vetonaula, saattaa joku vuosi sangen hyvin olla luvassa kolmekin elokuvaa – mukaillen Marvelia, jolta ilmestyy ensi vuonna Guardians of the Galaxy Vol 2, Spider-Man: Homecoming ja Thor: Ragnarok.

Batmanin sooloelokuvan nimiosaa esittää myös ohjaajaksi kiinnitetty Ben Affleck.

True Blood