Ben Affleckin rooli uudessa Batman-elokuvassa kutistui entisestään

02.02.2017 12:12 | Muropaketin toimitus

Ben Affleck ilmoitti alkuviikosta, ettei hän ohjaakaan Warner Bros. Picturesin tulevaa Batman-elokuvaa. Nyt näyttää siltä, ettei Affleck vastaa edes elokuvan tarinasta niin merkittävästi kuin oletettu on.

Deadline-sivuston mukaan Ben Affleck ja DC Comicsin sarjakuvistakin tuttu Geoff Johns kirjoittivat työnimellä ”The Batman” tunnetun elokuvan käsikirjoituksen alkuperäisen version. Nyt se on kuitenkin siirretty taka-alalle ja uusimmasta versiosta vastaa Chris Terrio. Sama mies on tunnettu Ben Affleckin Argosta, Batman v Superman: Dawn of Justicesta ja tulevasta Justice League -elokuvasta.

Batmanin sooloelokuvan sisällöstä ei tiedetä vielä juuri mitään konkreettista. Joe Manganiellon esittämä Deathstroke on jo ehditty nimetä tarinan pahikseksi, mutta todennäköisesti Warner Bros. Pictures haluaa passittaa valkokankaalle myös muita konnia.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin The Batman valmistuu tai edes kuka sen ohjaa. Warner Bros. etsii kuitenkin parhaillaan korvaajaa Ben Affleckille, joten julkistuksia ohjaajan tiimoilta saadaan todennäköisesti jo lähiaikoina. Sitä odotellessa Batman-fanit voivat suunnata katsomaan vaikka The Lego Batman Movien, joka saa ensi-iltansa Suomessa 10. helmikuuta.

Muropaketin uusimmat