Ben Affleckin uudelle Batman-elokuvalle yllätyspahis: ”Deadpoolin isä”

30.08.2016 07:50 | Tatu Junni

Ben Affleckin ohjaaman ja tähdittämän Batman-elokuvan ensi-illan ajankohta ei ole vielä edes tiedossa, mutta jo nyt tiedämme, kenet yön ritari saa vastaansa.

Moni kuvitteli ennakkoon, että Jared Leton Jokeri olisi uuden Batman-elokuvan pääpahis, mutta näin ei ole. The Wrap -sivuston mukaan Batman saa vastaansa huomattavasti vähemmän tunnetun Deathstroken!

Vaikka Deathstroke ei ole yhtä nimekäs pahis kuin Jokeri, on hahmo jo vakiinnuttanut paikkansa DC Comicsin sarjakuvamaailmassa. Yksisilmäinen tappaja esiteltiin lukijoille The New Teen Titansin numerossa 2, vuonna 1980. Palkkiometsästäjä-palkkatappajan loivat Marv Wolfman ja George Perez.

Deathstroke on tullut tunnetuksi myös Marvel Comicsin Deadpoolin tiimoilta. Rob Liefeld kehitti punanuttuisen suupalttitappajansa Deathstroken ja Hämähäkkimiehen innoittamana. Tästä on osoituksena jopa Deadpoolin siviilinimi Wade Wilson – Deathstroken nimi on Slade Wilson.

Ennen kuin The Wrap uutisoi Deathstroken roolista Batman-elokuvassa, paljasti Ben Affleck itse hahmon olevan mukana ensi vuonna ilmestyvässä Justice League -elokuvassa.

Deathstroke

Keskustelu

Batman elokuvat juuri ja juuri vielä menettelee mutta että Ben Affleck niissä näyttelee niin voi vittu sentään. Tämä tietysti oli henk. koht. mielipide.

Muropaketin uusimmat