Uusimmat

Better Call Saul toteuttaa Breaking Bad -fanien toiveen “vaikka heti”, jos se Aaron Paulista ja Bryan Cranstonista on kiinni

08.05.2020 18:00 Muropaketin toimitus

Breaking Bad -tähdet haluaisivat mukaan Better Call Saulin viimeiselle kaudelle.

Breaking Bad -sarjan spinoffina syntynyt, Bob Odenkirkin tähdittämä Better Call Saul päättyy kuudennen kautensa jälkeen. Alkuperäisen sarjan fanit ovat odottaneet kuumeisesti, että nähtäisiinkö sarjassa myös Breaking Bad -tähdet Bryan Cranston ja Aaron Paul – Better Call Saul kun sijoittuu Breaking Badia muutama vuosi aikaisempaan ajankohtaan.

Sekä Cranston että Paul olisivat valmiit palaamaan rooleihinsa, mutta ainakaan vielä heille ei ole annettu sitä mahdollisuutta.

Paul on kommentoinut Instagram Livessä (Comic Bookin kautta), ettei hänen Jesse Pinkmaninsa tarina enää jatku El Camino -elokuvan jälkeen. “Mutta voi tulla joku toinen Breaking Bad -tarina, kukapa tietää?”, hän kiusoittelee.

Samaisessa livessä mukana ollut Cranston kertoo, että heiltä kysellään aina Better Call Saulista, että olisivatko Walt ja Jesse tulossa siihen mukaan.

“En tiedä kuinka monta kertaa olemme sanoneet Vincelle [sarjojen luoja Gilligan] että olisimme siihen valmiit. Minusta vaan tuntuu, ettei hän rakasta meitä enää”, Cranston kertoo.

“Se jää nähtäväksi. Mutta jos Vince tulisi koputtelemaan meistä kummankaan oven taakse niin olisimme tietenkin paikalla viivana”, Paul jatkaa.