Bilbo ja kääpiöt koolla! Uusi kuva Peter Jacksonin Hobitti-elokuvasta

31.01.2012 13:50 | Muropaketin toimitus | 224

Hobitti

Peter Jacksonin joulukuussa ensi-iltansa saavasta Hobitti – Odottamaton matka -elokuvasta on julkaistu uusi kuva. Siinä Martin Freemanin esittämä Bilbo tekee tuttavuutta kääpiöiden kanssa.

Kaikkien aikojen odotetuimmaksi elokuvaksi luonnehdittu Hobitti – Odottamaton matka sijoittuu Keski-Maahan, aikaan 60 vuotta ennen J.R.R. Tolkienin Taru sormusten herrasta -saagaa. Elokuvassa Bilbo Reppuli lähtee eeppiselle matkalle 13 kääpiön ja heidän johtajansa Thorin Tammikilven kanssa, tavoitteenaan vapauttaa Ereborin kääpiövaltakunta, jonka lohikäärme Smaug on kauan sitten valloittanut.

Ohjaaja Peter Jackson tuotantoryhmineen kuvaa elokuvaa parhaillaan Uudessa Seelannissa. Päätösosa Hobitti – Sinne ja takaisin (The Hobbit – There and Back Again) nähdään valkokankailla joulukuussa 2013.

Keskustelu

weteraani puhuu nyt paljon potaskaa.
ahneudesta… joo voi olla, mutta hobitti kirjassa on paljon sisältöä vaikkakin on suht lyhyt. Omasta puolestani voin sanoa, että oltaisiin voitu tehdä vaikka 3 osassa. Kahteen osaan saadaan hyvin asiaa kirjasta (joskaan ei tosin kaikkea)
Taru sormusten herrastakin oli elokuvina turhan supistettu ja paljon sisältöä jäänyt pois mitä olisin kaivannut.

@5 Hobitti kirjan lisäksi näihin on otettu paljon muista Tolkienin teksteistä materiaali täydentämään maailmaa…

En tue tätä leffaa, koska julkaistaan kahtena leffana ihan vain ahneudesta. Hobitti on lyhyempi kirja kuin yksikään TSH-kirja, joista kustakin tehtiin yksi leffa. Sen saisi yhdeksi leffaksi helposti, mutta eihän se käy koska siitä seuraisi vähemmän rahaa.

Kannattaisiko opetella lukemaan ja LUKEA uutinen ennen kuin kirjoitatte kommenttikenttään yhtään mitään?

Itse asiassa Hobitti – Sinne ja takaisin tulee vasta jouluna 2013. Sen sijaan Hobitti – Odottamaton matka tulee jo jouluna 2012. Leffoja kun sattuu tulemaan kaksi.

Siinä on kerrottu Hobitti – Sinne ja takaisin -elokuvan julkaisuvuosi, joka on hobittielokuvien toinen osa, ja se tulee puolentoista vuoden päästä.

Se tulee TÄNÄ vuonna, ei yli puolentoista vuoden kuluttua. ;)

Muropaketin uusimmat