Bill Murray lupautui mukaan uuteen Ghostbusters-elokuvaan: “Teen sen jos pyydetään”

16.05.2019 09:11 | Muropaketin toimitus

Bill

Uusi Ghostbusters-elokuva saa ensi-iltansa heinäkuussa 2020.

Bill Murray on mukana Cannesin elokuvajuhlilla, joiden avajaiselokuvana esitettiin toissa päivänä 14. toukokuuta hänen tähdittämänsä The Dead Don’t Die -zombielokuva, joka ei niin yllättäen on aivan kaikkea muuta kuin mitä siitä julkaistut hassuttelutrailerit antavat ymmärtää.

Indiewire jututti Murrayta Jim Jarmuschin ohjaaman yhteiskunnallisen satiirin tienoilta, mutta myös uusi Ghostbusters tuli puheeksi, johon näyttelijä on valmis lähtemään mukaan jos pyydetään.

– Olin mukana siinä vuoden 2016 leffassa, ihan vain siksi että minua pyydettiin mukaan. Tiesin että jos kieltäydyn, niin ihmiset kuvittelevat etten tue elokuvaa. Sama homma tämän tulevan Ghostbustersin kanssa, olen valmis lähtemään mukaan, Murray sanoo.

Vielä vailla nimeä oleva uusi Ghostbusters elokuva saa ensi-iltansa 10. heinäkuuta 2020. Sen ohjaa Jason Reitman, kahden ensimmäisen Ghostbusters-elokuvan ohjaaja Ivan Reitmanin poika. Leffassa nähdään muun muassa Finn Wolfhard (Stranger Things, IT), Mckenna Grace (Annabelle Comes Home, Captain Marvel) ja Carrie Coon (The Leftovers, Avengers: Infinity War, Gone Girl).

Ghostbusters

Muropaketin uusimmat