Uusimmat

Billy Bob Thornton sai ryypätä yksin – Paha pukki 2 floppasi Suomessa

29.11.2016 10:39 Muropaketin toimitus

Bad Santa 2

Billy Bob Thorntonin tähdittämä kulttikomedia Paha pukki – Bad Santa sai ensi-iltansa Suomessa perjantaina. Elokuva ei kuitenkaan kiinnostanut juuri ketään.

Paha pukki 2 keräsi viikonlopun aikana Suomessa vaivaiset 1011 katsojaa. Tällä saavutuksella tummasävyinen komedia oli TOP 20 -listalla vasta sijalla 13, uutisoi Suomen elokuvasäätiö.

Maailmanlaajuisesti Paha pukki 2 on kerännyt kasaan toistaiseksi vasta 10,6 miljoonaa dollaria. Elokuvan budjetti oli 26 miljoonaa – ja markkinointikustannukset päälle.

Domen arvostelussa Paha pukki 2 sai melko kolean vastaanoton.

”Elokuvassa on palaset kohdallaan, mutta alun jälkeen Paha pukki 2 naurattaa harvakseltaan. Edellisen elokuvan käsikirjoittaneet Glenn Ficarra ja John Requa, jotka myöhemmin ohjasivat muun muassa yllättävän hauskan romanttisen komedian Hölmö hullu rakkaus (2011), on korvattu Mitä odottaa kun odotat (2012) -käsikirjoittaja Shauna Crossilla ja kokemattomalla Johnny Rosenthalilla. Myös ohjaaja on vaihtunut: Paha pukki 2:n puikoissa on Perjantai on pahin (2003) ja Mean Girls (2004) -komediat ohjannut Mark Waters”, kirjoitti kriitikko Tuukka Hämäläinen.