Uusimmat

”Bitch please” – Spider-Man: Far from Homen käsikirjoittajat hulvattomasta lausahduksesta: “Arvasimme, että yleisö tulee rakastamaan sitä”

03.07.2019 13:01 Muropaketin toimitus

Spider-Man: Far from Home yhdistää Samuel L. Jacksonin esittämän Nick Furyn ja Tom Hollandin Spider-Manin hauskalla tavalla.

Uusin MCU-elokuva Spider-Man: Far from Home julkaistaan tänään. Siinä nähdään Samuel L. Jacksonin esittämä Nick Fury ja Tom Hollandin Spider-Man ensimmäistä kertaa kunnolla yhdessä.

Elokuvassa Fury koittaa värvätä Hämistä supersankaritouhuihin, mutta 16-vuotias Peter Parker olisi mieluummin vain “mukava naapuruston Hämis” eikä mikään maailmoja pelastava sankari. Jo elokuvan trailerissakin Fury kuullaan kommentoimassa Parkerin väistelyä lausahduksella: “Bitch please, you’ve been to space” – viitaten Avengers: Infinity Warin seikkailuun avaruudessa.

Elokuvan käsikirjoittajat Chris McKenna ja Erik Sommers ovat The Hollywood Reporterin haastattelussa kertoneet tienneensä heti, että yleisö tulisi rakastamaan tuota lausahdusta.

“Se oli ensimmäisiä vitsejämme. Muistelen, että Erik ehdotti sitä aikaisessa vaiheessa ja se kirvoitti huoneessa isot naurut. Jokainen meistä tiesi, että se tulisi päätymään traileriin”, McKenna kertoo.

“On hupaisaa miten vitsit toimivat. Vitsejä ponnahtelee elokuvan teon joka vaiheessa. Tuo oli vain yksi, joka keksittiin aikaisessa vaiheessa ja se pysyi mukana koko elokuvan ajan”, Sommers jatkaa.

Muropaketin arvostelu Spider-Man: Far from Homesta on luettavissa täältä.