Black Widow nähtiin jo Iron Man 2:ssa, mutta saa oman leffan vasta nyt – Scarlett Johansson selitti parhaansa mukaan, miksi näin

11.12.2019 20:01 | Muropaketin toimitus | 1

Black Widow’n oma elokuva julkaistaan ensi vapun tienoilla. Suomessa ensi-ilta on 29. huhtikuuta.

Scarlett Johansson on parhaillaan nähtävissä Netflixissä julkaistussa draamakomediassa Marriage Story, josta hänelle povataan Oscar-ehdokkuutta. Ensi keväänä hän kuitenkin palaa Black Widow’n rooliin Avengers-hahmon omassa elokuvassa.

Moni on ihmetellyt sitä, miksi Black Widow saa oman elokuvansa vasta nyt, vaikka hahmo nähtiin ensimmäisen kerran jo Iron Man 2:ssa vuonna 2010. Stephen Colbertin vieraana ollut Johansson selittää – hyvin kautta rantain – miksi näin kävi.

Näyttelijän mielestä tällaista elokuvaa ei olisi ollut mahdollista tehdä vielä kymmenen vuotta sitten. Hänen mielestään vasta nyt on oikea aika Black Widow’n omalle elokuvalle, kun hahmo on kasvanut tarpeeksi kompleksiseksi ja siksi “herkulliseksi”.

Johansson kiemurtelee haastattelussa vaivaantuneena, sillä hänellä on ymmärrettävästi tiukat salassapitosopimukset allekirjoitettuna. Hän kertookin kämmentensä hikoavan, sillä hän epäilee yleisössä olevan Marvelin edustajan aseen kanssa odottamassa, jos hän sattuu sanomaan jotain mitä ei saisi sanoa.

Katso koko haastattelu vaivaantuneine kiemurtelemiseen tästä videosta: