BlacKkKlansman-näyttelijä haluaa Batman-pahikseksi – Uskoo voivansa tehdä “Pingviinille saman mitä Heath Ledger teki Jokerille”

07.11.2018 14:51 Muropaketin toimitus

Danny DeVito

BlacKkKLansmanissa Ivanhoe-nimisenä kaverina nähty Paul Walter Hauser kampanjoi sosiaalisessa mediassa sen puolesta, että hänet valittaisiin Pingviinin rooliin mahdollisesti jo seuraavaan Batman-elokuvaan.

Flickering Mythin haastattelema, BlacKkKlansmanissa ja I, Tonyassa nähty Paul Walter Hauser haluaa seuraavaksi Batman-elokuvaan. Hän kampanjoi sen puolesta, että hänet valittaisiin Oswald Cobblepotin eli Pingviinin rooliin mahdollisesti jo seuraavaan Batman-elokuvaan.

Näyttelijä uskoo, että hän voisi tehdä Pingviinille saman mitä Heath Ledger teki Jokerille. “Olen kaukana suosituimmasta vaihtoehdosta, enkä tiedä saisinko liimattua takapuolia penkkiin, mutta sen tiedän, että voisin tarjota unohtumattoman esityksen”, hän kertoo.

Hauserin sanoissa on perää. Hän on julkaissut Instagram-tilillään videon, jossa esittää omaa versiotaan hahmosta. Videon tunnelma ja Hauserin olemus ovat saman tyyppisiä kuin Ledgerin Jokerilla.

Aiemmin Pingviiniä ovat esittäneet muun muassa Burgess Merideth (vuoden 1966 Batman), Danny DeVito (kuvassa, vuoden 1992 Batman Returns) ja Robin Lord Taylor (tv-sarja Gotham).