Blade ja Morbius samaan elokuvaan? Jared Leton mukaan crossover on ihan mahdollinen

29.01.2021 15:20 | Muropaketin toimitus

Lukuisten koronasta johtuvien siirtojen jälkeen Jared Leton tähdittämä Morbius saadaan valkokankaille näillä näkymin tammikuussa 2022.

Vampyyrinmetsästäjä Blade nähdään tulevaisuudessa jälleen valkokankailla, tällä kertaa Mahershala Alin esittämänä ja osana Marvel Studiosin virallista MCU:ta. Sonyn puolella Marvelia tulossa on puolestaan Morbius, missä Jared Leton esittämä tutkija saa vampyyrin kaltaisia, yliluonnollisia ominaisuuksia.

The Late Late Show with James Cordenissa vieraillut Jared Leto (Comicbookin kautta) kommentoi, että hänen mielestään Bladen ja Morbiuksen yhteinen elokuva olisi mahdollinen.

“Minä esitän melkeinpä vampyyria tulevassa Morbius-elokuvassa. Hän on Marvel-hahmo, jota kutsutaan ’eläväksi vampyyriksi’, joten hän ei ole virallisesti vampyyri vaan jonkinlainen super-jotain. Kysymys siitä, voisiko Blade ja Morbius olla samassa elokuvassa on hyvä. Voisin kyllä nähdä sellaisen mahdollisena tulevaisuudessa. Kyllä, sellainen olisi mielestäni mahdollinen”, Leto kommentoi.

Elokuvallinen Morbius kuuluu Sonyn ja Marvel Studiosin tekemään sopimukseen, joka sijoittaa hahmon laajennettuun Spider-Man-universumiin. Uudelle versiolle Blade-elokuvasta ei ole vielä kerrottu julkaisuajankohtaa.

Muropaketin uusimmat