Blade Runner 2:a ei ole tehosteilla pilattu – Ohjaaja: ”Vihaan green screeniä”

13.02.2017 12:29 | Muropaketin toimitus | 2528

Denis Villeneuven ohjaama Blade Runner 2049 saa ensi-iltansa lokakuussa 2017.

Tuoreessa haastattelussaan Sicariosta ja Arrivalista tuttu Denis Villeneuve on kertonut Blade Runnerin jatko-osan erikoistehosteista. Ohjaajan mukaan ”2049” tehtiin mahdollisimman pitkälle käytännön trikeillä.

”Voin varmaankin laskea yhden käden sormilla kaikki ne kerrat, kun näin green screenin Blade Runner 2049:n kuvauksissa. Totta kai elokuvaa parannellaan digitaalisesti, mutta mahdollisuuksien mukaan kaikki mahdollinen tuotiin kameran eteen”, Villneuve kertoi Varietylle.

”Vihaan green screeniä. Se imee minusta kaiken energian ja saa minut masentumaan. Blade Runneria varten rakensimme kaiken itse, jos se vain oli mahdollista”.

Blade Runner 2049:n tarinasta tiedetään vielä kovin vähän. Virallinen juonikuvaus kuuluu seuraavasti:

”Kolmekymmentä vuotta ensimmäisen elokuvan tapahtumien jälkeen LAPD poliisi K (Ryan Gosling) saa selville kauan hautautuneena olleen salaisuuden, joka saattaa syöstä viimeisetkin yhteiskunnan rippeet kaaokseen. K:n löytö johdattaa hänet etsimään Rick Deckhardia (Harrison Ford), entistä LAPD:n blade runneria, joka on ollut kateissa viimeiset 30 vuotta.”

Goslingin ja Fordin lisäksi Blade Runner 2049:ssa näyttelevät Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Robin Wright, Mackenzie Davis, Carla Juri, Lennie James, Dave Bautista ja Jared Leto.