Uusimmat

Blade-tähti mukaan True Detectiven kolmannelle tuotantokaudelle

04.01.2018 21:03 Muropaketin toimitus

Nic Pizzolatton luoman rikossarjan kolmas tuotantokausi jatkaa näyttelijänimityksillä. Nyt True Detectiveen on Mahershala Alin ja Carmen Ejogon rinnalle kiinnitetty Blade-tähti Stephen Dorff.

HBO:n tuottaman, rikosantologiasarja True Detectiven tuleva kolmas kausi kertoo Ozarkin sydämessä tapahtuneesta makaaberista rikoksesta. Kyseessä on kymmenien vuosien aikana syventynyt mysteeri ja tuotantokaudella liikutaan kolmella eri aikakaudella.

Vuosi sitten Oscarilla elokuvasta Moonlight palkittu Mahershala Ali esittää tulevalla kaudella Wayne Haysia, Luoteis-Arkansasista kotoisin olevaa poliisietsivää. Hänen työparikseen, rikostutkija Roland Westiksi on nyt kiinnitetty Stephen Dorff. Dorff tunnetaan erityisesti vuonna 1998 julkaistusta elokuvasta Blade, missä hän erittäin ansiokkaasti esittää nimihahmon vastustajaa.

Naispääosassa nähtävä Carmen Ejogo (Ihmeotukset ja niiden olinpaikat) näyttelee sarjassa hahmoa nimeltä Amelia Reardon. Amelia on arkansasilainen opettaja, jonka elämässä on yhteys kahteen vuonna 1980 kadonneeseen lapseen.

Kauden käsikirjoituksesta vastaa jälleen lähes kokonaan Nic Pizzolatto, joka toimii myös sarjan showrunnerina. Ohjaajaksi Pizzolatton rinnalle on kiinnitetty Jeremy Saulnier (Green Room).

True Detectiven kolmas kausi julkaistaneen HBO:lla vuonna 2018, mutta tarkempaa tietoa julkaisuaikataulusta ei vielä ole.