Uusimmat

Bohemian Rhapsody -tähti paljasti, miksi uuden Bond-pahiksen näytteleminen oli niin haastavaa hommaa

27.10.2020 13:00 Muropaketin toimitus

Rami Malek esittää pahista tulevassa Bond-seikkailussa 007: No Time to Die, jonka julkaisupäivää on edelleen siirretty koronatilanteen vuoksi.

James Bond -elokuvien pahikset ovat kautta aikain olleet yhtä legendaarisia kuin 007 itse. Seuraavassa elokuvassa siipiään Bondin vastustajana pääsee testaamaan Bohemian Rhapsody -tähti Rami Malek, joka esittää 007: No Time to Die -elokuvassa pahista nimeltä Safin.

GQ:n tuoreessa haastattelussa Malek kertoo hahmostaan ja kuinka sen näytteleminen oli haastavaa puuhaa.

“Safin on huolellinen ja hallittu, ja hänessä on jotain todella häiritsevää ja huolestuttavaa. Hän saa sinut tuntemaan, että sinua tarkkaillaan ja se on jälleen melko häiriinnyttävää. Hän saa sinut kyseenalaistamaan, mikä on oikein ja mikä väärin, ja onko tulkintasi näistä kahdesta asiasta yhtä tarkka kuin miltä se näyttää olevan”, Malek selittää.

“Hän on armoton ja se saattaa olla seurausta jostain hänelle tapahtuneesta… Mielestäni se, että hän pystyy edelleen löytämään tavan arvostaa omaa pahuuttaan, on melko hirvittävää ja psykologisesti sellaista, jota minun ei ollut helppo löytää itsestäni”, näyttelijä jatkaa.

Katso koko puolituntinen haastattelu tästä:

Näillä näkymin Daniel Craigin tähdittämä ja Cary Joji Fukunagan ohjaama 007: No Time to Die julkaistaan valkokankailla ensi keväänä huhtikuussa.