UUSIMMAT

Bone – Luupäät -elokuvalla on nyt ohjaaja ja käsikirjoittaja

19.01.2012 09:26 Muropaketin toimitus

Bone

Jeff Smithin mainion Luupäät-sarjakuvan (Bone) filmatisoinnin tuotanto on ottanut taas muutaman askeleen eteenpäin. Elokuvalla on nyt sekä ohjaaja että käsikirjoittaja.

The Hollywood Reporterin mukaan ABC:n Greek-sarjan luoja Patrick Sean Smith käsikirjoittaa Warner Bros. Picturesin Bone-elokuvan. My Best Friend’s Wedding -elokuvasta tuttu P.J. Hogan viimeistelee tarinan ja toimii elokuvan ohjaajana. Tarkkaa tietoa tuotantoaikataulusta tai ääninäyttelijöistä ei vielä ole.

Tultuaan karkoitetuksi Luumäestä kolme Luupään serkusta Leppo, Tahvo ja Auvo joutuvat toisistaan erilleen ja eksyvät mittaamattomalle ja kartoittamattomalle aavikolle. Yksi kerrallaan he löytävät tiensä ihmeellisten ja pelottavien olioiden asuttamaan syvään, metsäiseen laaksoon. Siellä he kohtaavat pelottavia rottaolentoja ja joutuvat mukaan ikiaikaiseen taisteluun.

Vuosina 1991-2004 ilmestyneen sarjakuvan on julkaissut suomeksi Like-kustannus. Mikäli et ole vielä siihen tutustunut, suosittelee Dome.fi:n uutistoimitus vahvasti ottamaan sarjan haltuun.

Lähde: The Hollywood Reporter

Muropaketin uusimmat