Uusimmat

Bone-sarjakuvasta vihdoin elokuva? – Kung Fu Panda -ohjaaja yrittää saada Luupäät valkokankaalle

17.11.2016 14:17 Tatu Junni

Bone

Jeff Smithin mainio Bone- eli Luupäät-sarjakuva on etsinyt tietä valkokankaalle jo vuosikaudet. Nyt reitti näyttäisi vihdoinkin löytyneen, sillä elokuvalle on nimetty ohjaaja.

The Hollywood Reporter -lehden mukaan Kung Fu Pandasta tuttu Mark Osborne on nimetty Bone-elokuvan ohjaajaksi. Osborne myös käsikirjoittaa sarjakuvafilmatisoinnin yhteistyössä Adam Klinen kanssa.

Ennen Mark Osbornea Bone-elokuvan ohjaajaksi ehdittiin nimetä P. J. Hogan. Hän ei kuitenkaan ole enää projektissa mukana.

Vielä ei ole tiedossa, millä aikataululla Bone-leffa etenee. Se on ollut tekeillä jo niin pitkään, ettei filmatisointia kannata hengitystä pidätellen odottaa. Tilanne kun ei ole juurikaan konkreettisesti kehittynyt viimeisen viiden vuoden aikana.

Suomeksi Jeff Smithin sarjakuvaklassikon on julkaissut Like-kustannus vuosina 1994–2004.

Tatu Junni

Olen toiminut Otavamedian eri sivustojen tuottajana ja toimittajana vuodesta 2007 lähtien. Ensin Plaza.fi:n elokuva- ja musiikkiosio Kaistalla, myöhemmin eDomessa ja Domessa, ja nykyään sitten Muropaketissa. Osallistun juttujen kirjoittamiseen aktiivisesti etenkin elokuvaosiossamme, joka on käsittelemistämme aiheista minulle läheisin.

Muropaketin uusimmat