UUSIMMAT

Borat 2 -tähti Maria Bakalova paljasti, mitä kohtausta hän jännitti eniten – “Sacha Baron Cohen huomasi että olen hermostunut ja antoi tärkeän neuvon”

08.12.2020 15:40 | Muropaketin toimitus

Boratin tytärtä esittänyt Maria Bakalova on kotoisin Bulgariasta ja joutui totuttelemaan kaiken muun ohella myös uuteen esityskieleen.

Borat 2:ssa nimihahmon tytärtä esitti bulgarialainen näyttelijä Maria Bakalova. Tuoreessa Indiewiren haastattelussa hän paljasti, mitä elokuvan kohtausta hän jännitti kaikista eniten – eikä tuo kohtaus ole kohuttu Rudy Giuliani -kohtaus, mitä moni varmasti luuli.

Bakalova kertoo, että eniten häntä jännitti pitkän englanninkielisen monologin pito. Kyseinen kohtaus seuraa sitä hetkeä, jolloin Bakalovan esittämä Tutar huomaa, ettei hänen tarvitse pelätä omaa vartaloaan, ja suuntaa sen jälkeen naispuolisten republikaanien kokoukseen kertomaan oivalluksestaan.

“Olin ihan hermona. En ollut siinä vaiheessa vielä aivan varma, kuka Tutar oikeastaan oli. Hahmo ei ollut vielä muotoutunut minulle, Sacha ei ollut paikalla, ja minun piti pitää pitkä monologi. Koska en puhu sujuvaa englantia, en tiennyt, mitä kaikki sanat tarkoittivat”, Bakalova kertoo.

Hän kuitenkin kertoo vastanäyttelijänsä Sacha Baron Cohenin saaneen hänet rauhoittumaan.

“Hän sanoi: “huomaan että olet hermostunut, käytä sitä hyväksesi!” Hän rohkaisi minua ja siitä olen ikuisesti kiitollinen”, Bakalova selittää.

Muropaketin uusimmat