Borat 2 -tähti Maria Bakalova pisti elokuvaa varten kaiken likoon – Paljasti nyt mitä “vähän ällöä” teki ennen kuvauksia

16.11.2020 08:30 | Muropaketin toimitus

Boratin tytärtä esittävä Maria Bakalova ansaitsee fanien mielestä Oscarin.

The New York Times on julkaissut kattavan henkilöhaastattelun Maria Bakalovasta, joka esittää Borat-jatko-osassa tämän tytärtä Tutar Sagdiyevia. Suosittelemme lukemaan koko pitkän jutun, jossa Bakalova kertoo muun muassa valmistautumisestaan Tutarin rooliin.

Mokumentin alussa 15-vuotias Tutar esitellään epäsiistinä, ladossa asuvana teininä, joka ei pysty pitämään huolta ulkonäöstään. Bakalova kertoo tehneensä kaikkensa, jotta näytti kuvauksia varten omien sanojensa mukaan ”aika ällöttävältä”. Hän antoi kaikkien karvojensa kasvaa, joka ei ollut kovin mukavaa.

– Päätimme että annan karvojeni kasvaa. Elokuvassa esitellään kainalo- ja jalkakarvojani, joka oli aika ällöttävää, sillä Los Angelesissa on melkein aina kuuma. Mutta tein parhaani, vaikka kasvojeni karvoja en saanutkaan villintymään. Kulmakarvani eivät ala luonnostaan rehottaa, joten kasvoistani vastasi maskeeraaja Katy Fray, kaikki muu on luonnollista, Bakalova sanoo.

Borat Subsequent Moviefilm sai ensi-iltansa reilut kolme viikkoa sitten Amazon Prime Videossa ja siitä tuli jättihitti. Muropaketin arvostelussa elokuvasta todettiin muun muassa seuraavaa:

”.. paras idea on nostaa Boratin tytär toiseen pääosaan, sillä hänen kauttaan kuvitteellisen Kazakstanin tavoista ja kulttuurista saadaan revittyä ensimmäistä elokuvaa enemmän ronskia huumoria, joka liittyy lähinnä naisten asemaan ja kohteluun. Kohtaukset ovat elokuvan täysin käsikirjoitetusta materiaalista hauskimpia.”

Arvostelu | Sacha Baron Cohenin toinen Borat-elokuva saa nauramaan vedet silmissä, mutta lähellekään vuoden 2006 komedian tasoa se ei yllä