Uusimmat

Brad Pitt ja Cate Blanchett mestariohjaajan messissä aikamatkalla – Tarjolla Voyage of Time -elokuvan traileri

04.07.2016 11:02 Aki Lehti

Tältä näyttää maailmankaikkeus Terrence Malickin silmin.

Muun muassa Veteen piirretty viiva-, Tree of Life- ja To the Wonder -elokuvista tutun mestariohjaaja Terrence Malickin tulevasta Voyage of Time -dokumenttielokuvasta on julkaistu ensimmäinen traileri.

Leffasta on luvassa kaksi eri versiota, 40-minuuttia pitkä IMAX-versio, jonka selostaa Brad Pitt ja pidempi teatteriversio, jonka kertojaäänenä toimii Cate Blanchett.

Voyage of Timen saaminen valmiiksi on ollut usean vuoden mittainen projekti. Leffassa matkataan ajassa universumin alusta nykyhetkeen.

Tsekkaa myös trailerin alta löytyvä hieno leffajuliste.

voyageoftime-juliste

Lähde: YouTube

Aki Lehti

”Olen Muropakettia vuodesta 2010 asti avustanut freelancetoimittaja, jonka ominta alaa on popkulttuuri – musiikki, elokuvat ja kirjallisuus. Muroon rustaan lähinnä elokuva- ja tv-arvosteluja sekä niihin liittyviä uutisia ja haastatteluja. Kirjoitan säännöllisesti myös Keskisuomalaiseen, Savon Sanomiin, Karjalaiseen ja Etelä-Suomen Sanomiin. Tekstejäni on julkaistu myös esimerkiksi Helsingin Sanomissa, HS Metrossa ja useissa asiakaslehdissä. Levyarvosteluja olen kirjoittanut reilun 20 vuoden aikana lähes 1500 kappaletta ja henkilöhaastatteluja myös melkein nelinumeroisen määrän. Lempparielokuvani ovat usein niitä, jotka eivät Suomessa pääse laajempaan levitykseen, eli leffafestarikama laidasta laitaan. Lähellä sydäntä ovat esimerkiksi amerikkalainen indie-elokuva ja korealaistuotannot. Vapaa-aikani kuluu elokuvien lisäksi musiikin, kirjojen ja sarjakuvien parissa kyynelehtiessä.”

Muropaketin uusimmat