Brad Pitt ei ole koskaan voittanut Oscaria näyttelijänä – Näin hän itse kommentoi asiaa

04.09.2019 18:01 | Muropaketin toimitus

Brad Pitt on saanut näyttelijäuransa aikana kolme Oscar-ehdokkuutta. Ensi vuoden veikkauksissakin Pitt on vahvasti esillä.

Brad Pitt on uransa aikana luonut useita ikimuistoisia valkokangashahmoja Fight Clubista Kunniattomiin paskiaisiin. Kolme kertaa hänet on tähän mennessä noteerattu ehdokkuudella näyttelijä-Oscareita jaettaessa – Pittin ehdokkuudet ovat tulleet elokuvista Twelve Monkeys (1996), The Curious Case of Benjamin Button (2009) ja Moneyball (2012). Tuottajana hän on ollut niinikään kolmesti ehdolla ja palkittu kerran, vuonna 2014 elokuvasta 12 Years a Slave.

Näyttelijänä Oscar-palkinto Pittiltä kuitenkin vielä puuttuu, mutta nyt kuhina käy ensi vuoden Oscar-veikkauksissa Once Upon a Time in Hollywoodin ja loppukuusta julkaistavan Ad Astran osalta. Näyttelijä itse ottaa kuitenkin The Daily Beastin utelut rennosti:

“Haluan vaan saada tämän elokuvan [Ad Astra] ulos! Joka vuosi nähdään uskomattomia lahjakkuuksia, joita palkitaan, ja uskomattomia lahjakkuuksia, joita ei palkita. Minulla on sellainen tunne, että kun oma vuoro tulee, se on hurjan hauskaa, ja kun jonkun toisen vuoro tulee, se on yleensä joku tuttu, joten se on hurjan hauskaa silti.”

James Grayn ohjaama Ad Astra julkaistaan Suomessa 20. syyskuuta. Muissa rooleissa nähdään muun muassa Tommy Lee Jones, Liv Tyler, Ruth Negga ja Donald Sutherland.