Brad Pitt ja ohjaaja David Fincher järjestävät säännöllisesti elokuvailtoja, jotka vaikuttavat todella uuvuttavilta tapahtumilta

26.11.2020 10:10 | Muropaketin toimitus

Brad Pittin ja David Fincherin leffailtoihin osallistuu myös ohjaaja Steven Soderbergh, joka ei voi sietää Fincherin loputonta arvostelua.

The New York Times on julkaissut ohjaaja David Fincherin loistavan henkilöhaastattelun, jonka suosittelemme lukemaan kokonaan. Juttu on tehty Netflixissä ensi viikon perjantaina ensi-iltansa saavaan hienoon Mank-elokuvaan liittyen, mutta se rönsyilee vähän sinne sun tänne.

Haastiksessa pääsevät ääneen myös Fincherin kanssa useamman kerran yhteistyötä tehnyt Brad Pitt sekä ohjaaja Steven Soderbergh. Kaverukset järjestävät säännöllisesti elokuvailtoja, jotka vaikuttavat melko uuvuttavalta ajanvietteeltä. Fincherin kanssa ei ilmeisesti saa katsoa leffoja rauhassa.

– David on yksi hauskimmista tuntemistani ihmisistä. Hän mutisee koko leffan ajan ja kommentoi kaikkea mahdollista. ”Tuo kuvakulma toimii. Miksi tässä on lähikuva? Tuo on upea otto”, Brad Pitt selittää.

Soderberghin pinna ei puolestaa kestä Fincherin loputonta kommenttiraitaa ja hän kertookin karanneensa paikalta, kun ystävät katsoivat yhdessä Fincherin melkein valmista versiota vuoden 2002 Panic Room -elokuvasta.

– Davidilla on laserosoitin, jolla hän sohii ympäri kuvaruutua ja huomattelee kaikesta mahdollisesta. Minun oli pakko häipyä paikalta hetkeksi. Itse en onneksi suhtaudu kaikkeen näkemääni yhtä kriittisesti, Soderbergh kertoo.

Muropaketin arvostelu Fincherin ohjaamasta ja Gary Oldmanin tähdittämästä Mank-elokuvasta julkaistaan ensi viikolla.