Brad Pitt sai lisää seuraa John Wick -ohjaajan uuteen toimintaelokuvaan

01.12.2020 10:03 Muropaketin toimitus

Bullet Train -elokuva on Brad Pittin ja ohjaaja David Leitchin kahdeksas yhteinen projekti.

Myös japanilainen veteraaninäyttelijä Hiroyuki Sanada nähdään Deadlinen mukaan Brad Pittin tähdittämässä ja David Leitchin ohjaamassa Bullet Train -toimintrillerissä.

Leffassa esiintyvät myös Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Zazie Beetz, Michael Shannon, Logan Lerman, Masi Oka ja Andrew Koji. Bullet Trainista ei ole paljastettu vielä juuri mitään. Se perustuu japanilaisen Isaka Kotaron Maria Beetle -nimiseen kirjaan, jonka pohjalta käsikirjoituksen on rustannut Zak Olkewicz.

Bullet Train on Leitchin ja Pittin kahdeksas yhteinen projekti, vaikka Leitch on ohjannut Pittiä vain kerran aiemmin. Pitt vilahti Deadpool 2:ssa muutaman sekunnin cameo-roolissa. Leitch toimi Pittin sijaisnäyttelijänä elokuvissa Fight Club, The Mexican, Ocean’s Eleven, Troy, Mr. & Mrs. Smith ja Spy Game.

Hiroyuki Sanada nähdään myös Zack Snyderin Netflixille ohjaamassa Army of the Dead -elokuvassa, sekä seuraavassa Mortal Kombat -leffassa. Sanada näyttelee myös laajempaan levitykseen ensi vuoden alkupuolella saapuvassa Minamata-elokuvassa yhdessä Johnny Deppin kanssa. Jo viisivuotiaana näyttelemisen aloittaneen Sanadan filmografia sisältää melkoisen määrän rooleja.