Brandon Leekin haukottelee jo haudassa: The Crow’n luoja väittää uuden elokuvan vielä toteutuvan

18.08.2015 10:10 | Muropaketin toimitus

/wp-content/uploads/s/f/editor/images/thecrow580sdf.jpg

James O’Barr tunnetaan The Crow -sarjakuvan luojana – mutta ei mistään muusta. Ei siis ihme, että mies haluaa niin kovasti uskoa uuteen filmatisointiin.

Moniongelmaisen The Crow -elokuvan tuorein vastoinkäyminen on studion konkurssi, josta uutisoimme elokuun alussa. James O’Barr ei kuitenkaan usko, että tämä on mikään todellinen ongelma, sillä kiinnostusta haamukostajaa kohtaan löytyy myös muista talleista.

”Projekti on vielä hyvin vahvasti elossa. Relativity-studio on tehnyt noin sata huonoa leffaa ja joutui siksi talousvaikeuksiin. Jos studio ei selviä niistä, The Crow’n tuottajat vievät elokuvan toiselle studiolle. Kiinnostusta on ollut 12 eri taholta. Leffa toteutuu kyllä. Uuden studion pitäisi löytyä 2-3 viikon sisällä. The Crow tosiaankin toteutuu”, julisti O’Barr Twin Tiers Comic Con -messuilla viikonloppuna.

Uskoo ken tahtoo. Dome.fi on seurannut The Crow -filmatisoinnin vaiheita vuodesta 2008 lähtien. Ehkä nyt olisi korkea aika jo iskeä hanskat tiskiin ja tyytyä tilanteeseen. Brandon Leen tähdittämä versiokin toimii edelleen oikein hyvin, joten nautitaan siitä vaan.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Comicbook.com

Muropaketin uusimmat