Brandon Leen roolin perinyt näyttelijä on fanittanut The Crow’ta lapsesta asti

07.05.2013 08:16 | Muropaketin toimitus

Luke Evans

Eilen paljastui, että brittinäyttelijä Luke Evans esittää Eric Dravenia uudessa The Crow -elokuvassa. Vuonna 1994 hahmoa esitti ikimuistoisesti oman elokuvansa kuvauksissa menehtynyt Brandon ”Brucen poika” Lee.

Superhero Hype -sivustolle antamassaan haastattelussa Luke Evans on kertonut, miten hän suhtautuu uuteen rooliinsa.

”The Crow oli hyvin liikuttava elokuva minulle lapsuudessani, muistan sen elävästi. Samoin sen soundtrack. Brandon Leen roolisuoritus oli niin vahva siinä. Hänen loppunsa oli niin traaginen, hänellä olisi varmaankin ollut hyvin lupaava ura…”, Luke Evans paljasti oman suhteensa elokuvaan.

Tulevasta The Crow’sta Luke Evans ei kertonut paljoa. Lähinnä hän vihjasi aiheesta ohimennen. ”Olen Eric Draven. Sama hahmo siis. Luonnollisesti hahmoa on hiottu ja päivitetty nykyaikaan. Uudistamme lähdemateriaalia tiettyyn pisteeseen asti, mutta tarina ja juoni ovat enimmäkseen samat kuin vuoden 1994 elokuvassa”, Evans vahvisti.

James O’Barrin sarjakuvaan pohjautuvan The Crow’n ohjaa F. Javier Gutierrez. Elokuvan kuvaukset käynnistyvät ensi vuonna ja elokuvateattereihin lopputulos saapuu joko 2014 tai 2015. Luke Evans nähdään valkokankaalla seuraavan kerran loppukuusta, kun Fast & Furious 6 saa ensi-iltansa.

Teksti: Tatu Junni
Lähde: Superhero Hype